Nyenrode Masters

Post-bachelor Controlling

Bekijk ook onze andere masteropleidingen:
MSc in Controlling
MSc in Accountancy
Master Fiscaal Recht

De post-bachelor Controlling is een eenjarige deeltijdopleiding (voorheen bekend als post hbo Managerial Controlling) die tevens modulair is opgezet. Studeer in jouw regio en kies voor een studietraject dat aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden.

Met de deeltijd post-bachelor Controlling opleiding kun je in korte tijd jouw finance & control kennis verdiepen en verbreden.

PBC_banner520x200_w04-16_01

De opleiding is modulair opgezet. We bieden de post-bachelor specialisatiemodules Business Controlling en Financial Controlling afzonderlijk aan. Na elke fase kun je bepalen of je wilt doorstuderen of afstuderen als business controller / financial controller. Nyenrode verzorgt de controller opleiding via een samenwerkingsverband met een aantal hogescholen waardoor je op vier locaties kan studeren: Arnhem (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen), Eindhoven (Fontys Hogeschool), Rotterdam (Nyenrode) en Zwolle (Hogeschool Windesheim).

Meer informatie?
Klik hier voor de brochure.
Kom alles te weten over de opleiding en jouw mogelijke studietraject op de open avond van 8 juni as.
Meld je aan voor de open avond.

Kenmerken van de opleiding

  • Flexibel studeren op een locatie bij jou in de buurt
  • Colleges op donderdagmiddag en -avond
  • Modulaire controller opleiding met keuze uit specialisatiemodules: Business Controlling en Financial Controlling
  • Opleiding voor finance professionals allerlei financiële functies: junior controller, assistant controller, financial controller, accountant, business controller, etcetera.
  • Na afronding van de gehele opleiding heb je toegang tot de verkorte studie Master of Science in Controlling, beste Master in Controlling volgens de ‘Keuzegids Masters 2011 t/m 2017′
  • Ervaren docenten uit de praktijk

Persoonlijke benadering
De colleges zijn kleinschalig opgezet:
1. De collegegroep bestaat uit gemiddeld 20 studenten. Hierdoor is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
2. Tijdens de colleges is jouw inbreng belangrijk: je leert niet alleen uit de literatuur en van de docent, maar ook van praktijkervaringen van andere controllers.

Meer weten?
Je bent van harte welkom om je studietraject met ons te bespreken. Vraag hiervoor een vrijblijvend intakegesprek aan met de studiecoördinator van één van de locaties of neem contact op met studie-adviseur Iris Bakker-Terpstra via i.bakker@nyenrode.nl of 0346-295 747.

Bekijk ook onze andere masteropleidingen:
MSc in Controlling
MSc in Accountancy
Master Fiscaal Recht
© Nyenrodemasters.nl | Nyenrode Business Universiteit - Straatweg 25 - 3621 BG Breukelen.